Târgu-Jiu: Update: Tânăra obligată să facă sex oral a fost salvată de vecina celor doi bărbaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au fost cei care au salvat-o pe tânăra de 22 de ani din mâinile celor doi târgujieni. Evenimentul a fost anunţat de vecina unuia dintre agresori.

În ziua de 24 aprilie 2010, orele 03:15, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, a fost sesizată prin 112, de  P.M., din Târgu-Jiu, despre faptul că în apropierea imobilului ei, doi tineri se manifestă violent faţă de o tânără. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie, care au constatat că tânăra se afla deja în interiorul apartamentului lui T.C.I., de 24 ani. Poliţiştii au solicitat proprietarului deschiderea uşii apartamentului, constatând că interior se aflau G.V.A., de 22 ani, proprietarul apartamentului, T.C.I. şi victima, B.D., de 22 ani din comuna Turcineşti. Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu,în vederea cercetărilor“, declară Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Primele verificări arată că cele trei persoane s-au întâlnit la o petrecere organizată în oraşul Târgu-Jiu. Tânăra a plecat cu unul dintre tineri, cu un autoturism condus de o altă persoană.

image

Ajunşi în faţa locuinţei suspectului, acesta i-a propus victimei să îl însoţească în apartamentul său pentru a mai purta unele discuţii. Fata a refuzat, însă a fost introdusă cu forţa în locuinţă. Aici, suspectul a încercat să întreţină raporturi sexuale orale cu victima, iar după aproximativ 30 minute, la locuinţa respectivă a ajuns şi cel de-al doilea suspect, G.V.A. Profitând de ocazie, victima a ieşit din locuinţă, strigând după ajutor. Cei doi suspecţi au reuşit însă, printr-un comportament violent, să o introducă, din nou, în apartamentul situat la parterul blocului, unde au încercat să întreţină relaţii sexuale orale cu victima, fără consimţământul ei, prin exercitarea de acte de violenţă“, precizează Romina Dochian.

Ieri, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au luat măsura reţinerii celor doi tineri pentru 24 de ore. Astăzi, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite