Un cal lăsat liber a sărit în faţa unei maşini în care se afla şi un bebeluş de cinci luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 05.30, pe Drumul Naţional 67, pe raza localităţii Copăcioasa. Şoferul, soţia şi cei doi copii aflaţi pe bancheta din spate au suferit răni uşoare.

Calul s-a speriat de zgomotul din trafic şi a sărit în faţa autoturismului condus de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Lupeni. Animalul a murit pe loc, iar şoferul, soţia acestuia şi cei doi copii au ajuns la spital cu răni uşoare. Circulaţia în zonă a fost oprită preţ de câteva minute.

„La faţa locului  s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti, care a constatat faptul că un bărbat de 32 ani,C.M.M., din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67,  comuna Scoarţa, satul Copăcioasa,  din direcţia Râmnicu-Vâlcea –Târgu-Jiu, a lovit  frontal  o cabalină ce  se afla pe carosabil. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerilor din autoturism C.B.L., în vârstă de 33 ani şi fiicele sale  C.J.L, de 5 ani, respectiv C.G.A., de 5 luni, toţi din aceeaşi localitate. Conducătorul auto purta centura de siguranţă, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în autoturism nu au fost identificate aparate de detectare a undelor radar", declară Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. Stăpânul animalului este căutat, iar dacă va fi prins va fi acuzat de vătămare corporală şi distrugere.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite