Târgu-Jiu: Opt scandalagii care au făcut ravagii într-un local, duşi în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au stabilit că tinerii au distrus mai multe bunuri din local
Poliţiştii au stabilit că tinerii au distrus mai multe bunuri din local

Cei opt bărbaţi au fost implicaţi în noaptea de luni într-un scandal pe raza comunei Bolboşi. După 24 de ore petrecute în beciul Poliţiei Gorj, astăzi vor fi prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cele opt persoane au fost reţinute pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, iar astăzi vor fi audiate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, care, cel mai probabil, vor cere instanţei de judecată arestarea preventivă a acestora.

Scandalul a avut loc în noaptea de luni, în jurul orei 01.00. „Poliţiştii Postului de Poliţie Bolboşi au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că, într-un bar din satul Bolboşi, mai mulţi tineri au fost implicaţi într-un scandal pe parcursul căruia s-au agresat fizic şi au distrus mai multe bunuri din incinta localului, după care au fugit de la faţa locului.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că Daniel Ş.M., de 18 ani, Eugen O., de 21 ani şi Victor V., de 30 ani, s-au deplasat la barul respectiv, iar aici s-au agresat fizic cu Emilian B., de 35 ani, Constantin B., de 32 ani, Gheorghe S., de 32 ani, Nicolae B., de 37 ani şi Petre S., de 43 ani, toţi din comuna Bolboşi, judeţul Gorj“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Oamenii legii au stabilit că, în timpul altercaţiei, tinerii au folosit obiecte din lemn şi au distrus mai multe mese şi bunuri, valoarea prejudiciului fiind estimată de către administratorul barului la suma de 2.000 lei. O altă persoană implicată în scandal, care se sustrage cercetărilor, este căutată în prezent de poliţişti. Cei opt bărbaţi şi-au petrecut noaptea în arest, iar astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite