Garda de Mediu Gorj a dat amenzi de aproape 100.000 de lei în ultima săptămână. Vezi aici neregulile depistate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorii a trei societăţi care îşi desfăşoară activitatea în judeţul Gorj au fost sancţionaţi în ultimele şapte zile de Garda de Mediu, recordul fiind atins la Bumbeşti-Jiu, unde s-a acordat o amendă de 50.000 de lei.

Prima sancţiune a fost aplicată la Bustuchin, pentru depăşirea nivelului de zgomot. „Avem o societate care desfăşoară activitatea de extracţie a hidrocarburilor, care are punct de lucru la Bustuchin şi care deţine şi o statie de compresoare. S-a aplicat o amendă de 40.000 de lei pentru depăşirea nivelului de zgomot pentru staţia de compresoare. Mai avem o societate cu punct de lucru în Rovinari, care a fost sancţionată cu 3.000 de lei zilele trecute pentru că nu deţine evidenţa gestiunii deşeurilor generate", a declarat Simona Cornea, comisar în cadrul Gărzii de Mediu Gorj.

Nereguli au fost depistate şi la o societate din Bumbeşti-Jiu, specializată în tăierea şi rindeluirea lemnului, unde comisarii de la Garda de Mediu Gorj au constatat că nu au fost respectate măsurile cu privire la depozitarea deşeurilor generate în urma activităţii desfăşurate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite