Târgu-Jiu: Cititorii Adevărul, pro şi contra jandarmului care a returnat geanta găsită cu 50.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Povestea jandarmului gorjean care a găsit o geantă cu 50.000 de euro şi a înapoiat-o proprietarului a dat naşterea la un val de opinii pro şi contra din partea cititorilor care au accesat articolul pe site-ul www.adevarul.ro. Gestul plutonierului Aurel Trăistaru a primit comentarii de apreciere, dar şi de dezaprobare.

Noroc că mai sunt oameni ca dumneata. Ei salvează România să nu se scufunde definitiv“, spune Dorin

Felicitari domnule TRAISTARU ! Omenia şi cinstea dumitale, valorează cu mult mai mult decât acel mărunţiş de bani. Ar fi o adevărată onoare să vă strâng mâna şi să mă pot bucura de prietenia dumitale, pentru tot restul vieţii mele“, precizează Geiss din Orşova.

Bravo lui! Mă bucur că mai există oameni cu frică de D-zeu pe faţa pământului! Dacă a făcut chiar aşa cum a zis, din frică de D-zeu, vă spun că omul ăsta nu mai e sărac“, spune Lucian.


În cealalta tabără sunt cititorii care consideră că jandarmul a dat cu piciorul la noroc şi că a greşit atunci când a returnat geanta cu banii:
O dată în viaţă pică pe cap norocul prostului. Cine se plimbă cu atâţia bani în geantă..şi-i mai şi pierde, sigur nu a muncit pentru ei.Vai de capul tău...

Degeaba eşti jandarm, dacă nu ai putut să calculezi şi să îţi dai seama că nu aveai ce să păţeşti, mai ales că ştii legea. În loc de Dacie, acum mergeai cu un VW, BMW, etc..., dar dacă îţi place să fii corect...“.

„Înainte să fii dat geanta trebuia să se gândească dacă altcineva ar fi făcut acest gest pentru el. Sunt sigur că dacă se gândea, nu mai dădea geanta înapoi. Apropo, poliţia nu se bagă pentru pierderi. Deci rămânea cu banii liniştit“.

image



Plutonierul Aurel Trăstaru a găsit o geantă cu 50.000 de euro în parcarea din faţa bloculuui, chiar lângă maşina sa. A dus servieta acasă şi a verificat conţinutul acesteia, după care s-a întors în parcare să caute proprietarul. Acesta a venit şocat, iar jandarmul i-a înapoiat geanta găsită.

Tu ce ai fi facut daca erai în locul jandarmului?

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite