Administratorul unei firme din Săuleşti s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă cu ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti şi cei din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au efectuat ieri un control la firma din Săuleşti şi au depistat că erau scoase la vânzare 500 de pachete de ţigări cu banderole de marcaj din Serbia şi încă 240 pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă.

Administratorul firmei, un bărbat de 64 de ani, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, , iar la finalizarea anchetei dosarul penal va fi trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti cu propuneri legale.

„Pe parcursul controlului efectuat ieri după-amiază,  poliţiştii au constatat că bărbatul deţinea în vederea comercializării 500 pachete de ţigări, ce aveau aplicate banderole de marcaj de provenienţă Serbia şi 240 pachete de ţigări, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă. A fost indisponibilizată întreaga cantitate de ţigări deţinută ilegal şi s-a întocmit pe numele suspectului dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului”, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite