Târgu-Jiu: Video/ Află ce i s-a întâmplat unui bărbat care a cumpărat ţigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Poliţiştii gorjeni au oprit ieri un autoturism pe DN 67 Drăgoieni, la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din judeţul Dolj, care transporta ilegal 4.500 de pachete de ţigări. Oamenii legii au găsit asupra lui şi suma de 5.500 de lei, obţinută în urma vânzării altor pachete de ţigări, cumpărătorul fiind chiar  un târgujian de 48 de ani. Amândoi au ajuns după gratii.

Aseară, maşina doljeanului, ţigaretele şi suma de 5.500 de lei au fost indisponibilizate de către oamenii legii.

„O patrulă mixtă din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu şi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj, care executa activităţi de monitorizare a traficului pe DN 67 Drăgoieni, a oprit pentru control un autoturism, la volanul căruia a fost identificat Nicolae C., de 27 de ani, din comuna Giurgiţa, judeţul Dolj. În urma controlului, în interiorul autoturismului au fost găsite 4.500 pachete de ţigări, respectiv 90.000 de ţigarete, care aveau aplicate timbru de Republica Serbia.

De asemenea, asupra tânărului a fost găsită şi suma de 5.500 de lei provenită din comercializarea ilicită a pachetelor de ţigări. Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că banii găsiţi asupra suspectului provin din comercializarea a peste 3.000 de pachete de ţigări de contrabandă. Poliţiştii au identificat cumpărătorul, în persoana lui Nicolae E., de 48 de ani, din Târgu-Jiu“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

În urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa târgujianului, oamenii legii au găsit 3.210 pachete de ţigări, care aveau aplicate timbru de Republica Serbia.

Imediat au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, şoferul şi cumpărătorul fiind introduşi în beciul Poliţiei Gorj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târg-Jiu, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă şi deţinere ilicită de ţigarete fără timbru legal de marcaj.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite