Târgu-Jiu: VIDEO/ Suporterii Energiei Rovinari sunt alături de echipă: „Suntem aici, suntem cu voi, salvaţi echipa pentru noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 50 de suporteri ai echipei de baschet Energia Rovinari au participat în această seară la o manifestare de susţinere a formaţiei, pentru care nu s-au găsit încă fondurile necesare pentru a activa în prima divizie şi este, astfel, în pericol de desfiinţare.

Suporterii echipei de baschet Energia Rovinari şi-au arătat dragostea faţă de echipă şi s-au întâlnit pe terenurile de baschet din incinta Stadionului Municipal, unde au scandat diverse lozinci de susţinere a formaţiei. Conducerea clubului a făcut cunoscut faptul că echipa de baschet se află într-o situaţie foarte dificilă deoarece Complexul Energetic Rovinari ar putea să-şi retragă sprijinul financiar, iar clubul nu va mai putea activa în prima divizie.

image

La mitingul suporterilor au participat şi doi jucători de la Energia: Claudiu Alionescu şi Radu Stroescu. „E foarte important ca oraşul Târgu-Jiu să aibă o echipă de baschet în primul rând pentru tradiţia şi emulaţia care s-a format. Sunt şcoli în care terenul de baschet este plin de copii“, a spus Claudiu Alionescu. „Atmosfera care este la un meci de baschet nu se compară cu niciun sport. Este un sport foarte spectaculos iar oamenii au început să-l iubească din ce în ce mai mult“, a precizat Radu Stroescu.  


Fanii echipei de baschet speră să-i convingă pe oamenii care pot să decidă în privinţa existenţei baschetului în judeţul Gorj să aloce fondurile necesare. Nicolae Isar, reprezentantul suporterilor, spune că acţiunile de susţinere vor continua.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite