Târgu-Jiu: VIDEO/ Icoane din boabe de mac şi de muştar realizate de deţinuţii penitenciarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Icoane făcute din boabe de mac şi de muştar, picturi cu teme religioase şi felicitări cu ocazia Paştelui realizate de deţinuţii Penitenciarului Târgu-Jiu au fost expuse astăzi într-o expoziţie deschisă la Muzeul Judeţean de Istorie.

19 persoane care sunt închise pentru diverse infracţiuni în Pnitenciarul Târgu-Jiu au venit să vadă lucrările făcute de colegii lor. „Sunt foarte frumoase. Nu mă aşteptam să fie atât de bine lucrate. Îmi plac foarte mult“, a spus Gheorghe Dumitru, deţinut, în vârstă de 42 de ani. Acesta spune că aşteaptă cu nerăbdare sărbătoarea Paştelui penru că va fi vizitat de familie: „Vor veni familiile la noi în vizită, Eu sunt înscris şi la clubul penitenciarului, unde am vospit ouă şi am făcut felicitări, iar unii dintre colegii mei au realizat icoane şi picturi foarte reuşite“.



Marian Vătoiu a onfecţionat felicitări pe care le-a oferit apoi mamelor de la Centrul maternal din Târgu-Jiu: „Eu am confecţionat felicitări pe care le-am împărţit mamelor aflate în Centrul Maternal. Ne-am simţit bine şi a fost o bucurie pentru toţi. Ca toată lumeapentru, aşteptăm şi noi Paştele cu bucurie, cu toate că este mai dificl pentru că ne aflăm în această situaţie.Sunt bucuros că particip la această expoziţie. Sunt lucrări foarte reuşite şi se observă faptul că s-a depus mult efort pentru realizarea lor. Sunt foarte bune“.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite