Unde îţi petreci Revelionul? La Rânca aproape toate locurile sunt ocupate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii anunţă ninsori la munte de sărbători (foto arhivă)
Meteorologii anunţă ninsori la munte de sărbători (foto arhivă)

Pentru că sărbătorile de iarnă  se apropie cu paşi repezi, oameni din întreaga ţară au ales din timp staţiunea montană Rânca pentru a fi siguri că vor avea parte de câteva zile de distracţie.

Cabanierii spun că aproape toate locurile de cazare au fost deja ocupate, cu o lună înainte de Crăciun. Preţurile pentru patru nopţi de cazare sunt cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei pentru fiecare cameră.

„Cabana cea veche este ocupată în proporţie de sută la sută, toate cele 30 de locuri sunt ocupate. În locaţia nouă avem 22 de locuri, pentru care am primit deja solicitări. De la 1 decembrie se va deschide şi clubul Panoramic, iar în restaurantul nostru avem şi formaţie. Oferta de Crăciun este variată. Avem preţuri de 160 de lei pentru cameră dublă cu mic dejun inclus, plus 100 de lei masa festivă şi în fiecare seară distracţie în club. Avem şi cameră de grup, pentru minim patru persoane.

De Revelion, gradul de ocupare a locurilor de cazare în Rânca este de 95 la sută, deocamdată. Se pare că de săptămâna viitoare vom avea şi zăpadă”, a anunţat Constantin Pănescu, administratorul unei pensiuni din zona montană Rânca, la 1700 de metri altitudine, la baza pârtiei de schi.

Salvamontiştii gorjeni spun că există şi alte modalităţi de distracţie, în cazul în care nu va fi zăpadă. „Pot opta şi pentru plimbarea cu ATV-ul. Pentru sărbători, din câte am înţeles, s-a cam rezervat deja totul”, a declarat Sabin Cornoiu, şeful Serviciului Salvamont Gorj. Din decembrie, pe lângă cele trei de dificultate medie şi pentru începători, o nouă pârtie de schi va fi dată în folosinţă în zona montană Rânca. Aceasta va avea o lungime de un kilometru şi va fi deservită de un telescaun.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite