Târgu-Jiu: Un sudor şi-a găsit sfârşitul la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Grecu, un bărbat de 37 de ani, din comuna Aninoasa, a decedat ieri în urma unui accident produs în interiorul Complexului Energetic (CE) Turceni.

Bărbatul  lucra ca sudor în cadrul Trustului Montaj Utilaj Chimic Bucureşti, care a semnat un contract cu o firmă austriacă pentru realizarea instalaţiei de desulfurare la Electrocentrala Turceni.

„Este vorba despre un salariat al unei firme private din Bucureşti, care lucra în zona canalelor de gaze arse la Grupul Energetic Numărul 4. Acesta a căzut de la cota 30, fapt ce a provocat decesul, înainte de aajunge la spital. Firma este subcontractor al firmei austriece Austrian Energy & Environment, care este executantul lucrărilor de montaj pentru instalaţia de desulfurare la Electrocentrala Turceni. Evenimentul a fost comunicat la ITM Gorj, urmând să fie stabilite cauzele producerii accidentului ”, a precizat Elena Zamfir, purtătorul de cuvânt al CE Turceni.

Inspectorii de muncă au deschis o anchetă. „Se fac cercetări, urmând ca la finalizare să comunicăm împrejurările în care a avut loc accidental”, a declarat Simona Dumitraşcu, inspector-şef adjunct în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite