Un şofer beat a intrat cu maşina într-un autoturism parcat în faţa unei discoteci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului
Poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului

Tamponarea a avut loc azi-dimineaţă, la ora 05.00, pe Drumul Judeţean 672, în localitatea gorjeană Pocruia. Şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal.

Din fericire, accidentul de circulaţie produs de tânărul aflat în stare de ebrietate s-a soldat doar cu pagube materiale. „Pe parcursul verificărilor s-a stabilit că în evenimentul rutier au fost implicate autoturismul condus de către V.P., de 22 ani, din municipiul Târgu-Jiu şi autoturismul lui N.D., din oraşul Tismana, care se afla parcat în afara părţii carosabile a DJ 672 Pocruia. În urma testării cu aparatul etilotest, V.P a prezentat o concentraţie de 0,48 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Tânărului i-a fost reţinut permisul de conducere. Poliţiştii i-au întocmit şi dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, riscând să stea cinci ani după gratii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite