Un minor de 12 ani este căutat de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama lui Ion-Marian Almăjanu, din Rovinari, le-a cerut aseară sprijinul oamenilor legii, după ce fiul său nu a mai venit acasă de o săptămână.

Familia minorului nu a sunat la Poliţie imediat după dispariţie, întrucât acesta lipsea frecvent de la domiciliu şi revenea după câteva zile. De această dată, nu s-a mai întors.

 „Acesta are o înălţime de 1,55-1,60 metri, aproximativ 50 de kilograme, atletic, păr negru tuns scurt, ten închis, ochi căprui, faţă ovală.La data plecării de la domiciliu era îmbrăcat în roling cu glugă, alb cu dungi negre orizontale, având inscripţionată cifra 23 în partea stângă a pieptului, pantaloni negri, iar în picioare purta adidaşi negri din piele întoarsă cu o dungă albă.Din primele cercetări efectuate în acest caz s-a stabilit că plecarea a fost voluntară. Mama a motivat că a sesizat tardiv dispariţia, pentru că minorul obişnuia să lipsească frecvent de la domiciliu şi revenea după câteva zile", declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Copilul a fost văzut ultima oară ieri-dimineaţă, pe raza oraşului Rovinari.Persoanele care pot oferi informaţii utile pentru găsirea lui sunt rugate să apeleze de urgenţă Poliţia, la numărul unic 112.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite