Târgu-Jiu: Trei victime au ajuns la spital dupa ce un Renault a intrat pe contrasens şi a lovit o dubiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul de circulaţie a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe Drumul Naţional 67, pe raza comunei Teleşti.

Şoferul din Bucureşti, în vârstă de 30 de ani, conducea un autoturism Renault Fluence, din direcţia Câlnic spre Târgu-Jiu, iar pe raza comunei Teleşti a intrat pe contrasens şi a lovit o dubiţă condusă regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din Novaci.

 „Azi-dimineaţă, la ora 03.49, conducătorul auto, M.C., în vârstă de 30 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Cîlnic către Târgu-Jiu, pe raza comuna Teleşti, în condiţii de vizibilitate redusă, ceaţă densă, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către T.G., de 43 ani, din oraşul Novaci. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum şi a unui pasager de 28 de ani, din Târgu-Jiu. Celor doi şoferi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Oamenii legii continuă cercetările  pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite