Târgu-Jiu: Tragedie pe DE 79! Un căruţaş a fost lovit mortal de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului (foto arhiva)
Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului (foto arhiva)

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Ţânţăreni, a sfârşit tragic aseară, când a traversat cu o căruţă nesemnalizată Drumul European 79. Acesta a fost lovit în plin de o maşină condusă de un tânăr de 24 de ani, din judeţul Dolj.

Accidentul rutier a avut loc aseară, în jurul orei 20.00. Poliţiştii din Turceni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către Cosmin D., în vârstă de 24 ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, cu privire la faptul că a fost implicat într-un accident de circulaţie, pe raza comunei Brăneşti.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Rutier Gorj, care din primele cercetări a constatat că apelantul, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79-localitatea Brăneşti, din direcţia Tuceni în direcţia Filiaşi, a tamponat din spate un atelaj cu tracţiune animală, condus în aceeaşi direcţie de mers de către Ion B., de 58 ani, din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, atelajul nefiind semnalizat corespunzător pentru deplasare pe timp de noapte“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

În urma impactului extrem de violent, căruţaşul a murit pe loc. Şoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite