Suporterii care vor veni la stadion să vadă meciul dintre Pandurii Târgu-Jiu şi CFR Cluj, întâmpinaţi cu pliante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

100 de jandarmi gorjeni vor avea grijă în această seară ca partida de fotbal dintre cele două echipe să se desfăşoare fără incidente. Meciul care va avea loc pe Stadionul Municipal Târgu-Jiu va începe la ora 20.30.

Aproximativ 7.000 de spectatori sunt aşteptaţi la partida de fotbal din această seară, dintre Pandurii Târgu-Jiu  şi CFR Cluj. Suporterii vor primi la intrare pliante cu sfaturi împotriva violenţei în cadrul manifestărilor sportive.

 „Cu prilejul desfăşurării meciului de fotbal, Inspectoratul  de Jandarmi Judeţean Tudor Vladimirescu Gorj promoveavă campania «Alege să fii fair-play», cu mesajul «Stop violenţei în sport». Spectatorilor le vor fi distribuite pliante care conţin mesaje şi recomandări pentru suporteri, prevederi legale ale faptelor contravenţionale care se pot petrece pe arenele sportive, se va afişa un banner cu mesajul campaniei şi va fi prezentat la tabela electronică a stadionului un film de prezentare cu mesaje şi consecinţele violenţei pe stadioane atât pentru suporteri, cât şi pentru echipa favorită”, declară Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului  de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj. Biletele se vor distribui până la 19.00.

Porţile de acces se vor deschide astăzi,  începând cu ora 19.00. Cinci suporteri ai echipei CFR Cluj şi doi de la Pandurii au primit interdicţia de a mai veni la stadion. 


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite