Târgu-Jiu: Studenţii gorjeni pot să muncească în străinătate în vacanţa de vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Durata contractului este de maxim trei luni, iar cei interesaţi să lucreze în Germania în vacanţa de vară trebuie să ştie că locurile de muncă sunt în domeniul hotelier, în agricultură, industrie, gastronomie sau ar putea ajunge chiar să se ocupe de curăţenia clădirilor.

Oferta a fost anunţată de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, iar selecţia va avea loc în Capitală, în perioada 06 ianuarie 2011 – 20 ianuarie 2011, între orele 09.00 – 15.00.

Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limbă germană va avea loc la Centrul de Informare şi Consiliere privind cariera, din strada Vânători, numărul 1, sector 5, Bucureşti. Studenţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani, să fie înscrisi la o facultate de stat sau particulară, acreditata conform legii, la cursuri de zi, cu exceptia studenţilor din ultimul an de facultate şi să cunoască foarte bine limba germană“, a anunţat Ana Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj.

Pentru a afla de ce documente au nevoie pentru a se înscrie, studenţii sunt aşteptaţi la sediul AJOFM Gorj, din Târgu-Jiu. Informaţii suplimentare pot fi obţinute şi la numărul de telefon al instituţiei, 0253. 211.568

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite