Târgu-Jiu: Şi-a petrecut o noapte în arest pentru furtul unui telefon mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o altercaţie care a avut loc sâmbătă în apropierea discotecii din comuna Logreşti, un tânăr din Vâlcea le-a cerut ieri sprijinul poliţiştilor gorjeni, susţinând că cineva i-a furat telefonul mobil. Suspectul a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, iar de azi va fi cercetat în stare de libertate.

Constantin V., în vârstă de 22 de ani, din comuna vâlceană Grădiştea, victimă a infracţiunii de furt, a sunat la 112 şi i-a anunţat pe angajaţii Postului de Poliţie Logreşti că două persoane necunoscute i-au furat telefonul mobil, în timp ce se afla în apropierea discotecii din localitate.
Urmare a cercetărilor efectuate s-a stabilit că partea vătămată s-a întâlnit cu minorul G.E.F., în vârstă de 14 ani şi Ionuţ B., de 24 ani, ambii din comuna Logreşti. Pe fondul unor discuţii contradictorii, între partea vătămată şi cei doi suspecţi a avut o altercaţie fizică şi  în timpul altercaţiei este posibil să îi fi căzut telefonul mobil. Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că telefonul mobil a fost însuşit pe nedrept de către Ionuţ B.. Condus la sediul poliţiei, suspectul a recunoscut că şi-a însuşit telefonul mobil, acesta fiind restituit părţii vătămate“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Tânărul de 24 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, iar în prezent este cercetat în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul din Logreşti riscă să stea 15 ani după gratii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite