Târgu-Jiu: Şeful unei echipe de pază şi un fobalist au ars în incendiul izbucnit la Parcul Petrolier Slăvuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi angajaţi ai firmei de pază de la Parcul Petrolier Slăvuţa, din comuna Cruşeţ, au ajuns, aseară, la Spitalul din Târgu-Cărbunești, după ce au fost răniți în urma unui incendiu izbucnit la câteva butoaie cu gazolină. Bărbaţii prezintă arsuri puternice la nivelul feţei şi a mâinilor. Azi-noapte au fost transportaţi la secţia Reanimare a Spitalului Nr. 1din Craiova.

 Iulian Sârbu, de 31 de ani, şeful echipei de pază şi protecţie de la Parcul Slăvuţa şi Ion Jugaru, de 32 de ani, fotbalistul echipei Unirea Cruşeţ au ars, aseară în urma unui incendiu. Focul  a zbucnit în Parcul Petrolier Nr 1. Slăvuţa, din comuna gorjeană Cruşeţ, după ce mai multe butoaie cu gazolină au explodat.
 Viorel Drăguşin, primarul comunei Cruşeţ, a declarat că starea celor două victime este mai bună. „Astăzi m-am interesat de starea lor de sănătate. Este adevărat că prezintă arsuri pe mâini şi faţă dar nu o să fie nevoiede intervenţie chirurgicală. Funcţiile vitale nu au fost afectate şi şi-au au revenit din şoc. Fiul meu este medic chirurg la spitalul din Craiova şi îi supraveghează cu mare atenţie. Astăzi am aflat că, în urmă cu câteva zile, în Parcul Petrolier, au pătruns doi hoţi care au furat gazolină şi au lăsat butoaiele într-un spaţiu închis, iar angajaţii când au aprins becul, în încăpere, s-a produs deflagraţia“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite