Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj i-a adresat o scrisoare deschisă ministrului transporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia dezastruosă în care se află drumul naţional 66 între Rovinari şi Bumbeşti Jiu a fost prezentată ministrului Trnspoturilor, Anca Boagiu, printr-o scrisoare deschisă trimisă de preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu.

„Segmentul de drum Filiaşi - Rovinari prezintă condiţii de transport de-a dreptul periculoase pentru siguranţa traficului, cauzatoare de pagube autotovehiculelor. În plus este afactată şi activitatea economică ce se desfăşoară în judeţul Gorj, participanţii la trafic reclamând consumul suplimentar de combsutibil“, se arată în scrisoarea deschisă trimisă de Ion Călinoiu.
Modernizarea drumului ar fi trebuit finalizată din anul 2009, dar până acum, nici 5% din lucrări nu au fost executate. În urmă cu aproximativ o lună, reprezentantul societăţii Vegyepszer ZRT, Lucian Dascălu, a promis că, până la sfârşitul acestui an, drumul va fi asfaltat, dar lucrările nu au început până acum, angajamentul dovedindu-se o nouă înşelătorie a firmei maghiare. „După ce am fost asiguraţi de însuşi primul ministru al României, cu prilejul vizitei pe care a întreprins-o în luna aprilie a acestui an, că execuţia lucrărilor pe DN 66 va fi reluată în cel mai scurt timp, iar firma maghiară şi-a exprimat oficial, în mai multe rânduri, angajamentul de reluare a lucrărilor, am aflat cu stupoare că lucrările de reparaţii nu vor demara nici până la finele acestui an“, se mai precizează în scrisoare deschisă trimisă de Ion Călinoiu ministrului Anca Boagiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite