Poliţist bătut la discotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a scăpat cu răni uşoare
Poliţistul a scăpat cu răni uşoare

Un tânăr de 21 de ani, din comuna Dragoteşti, i-a dat azi-noapte unui poliţist un pumn în figură, după ce omul legii a încercat să-l despartă de alţi doi petrecăreţi. Procurorii de la Motru îl cercetează pe agresor pentru ultraj.

Scandalul a avut loc azi-noapte, în jurul orei 01:30, într-o discotecă din comuna Slivileşti. Tânărul de 21 de ani, din Dragoteşti, a început să se certe cu un bărbat de 41 de ani şi un minor de 17 ani, amândoi din Slivileşti, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor.

„Pentru aplanarea conflictului a intervenit o patrulă mixtă formată din doi agenţi ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari şi doi jandarmi. În momentul intervenţiei, B.V., de 21 de ani, a lovit în zona feţei, cu pumnul, un agent de poliţie. Încercând să îl imobilizeze pentru a-l conduce la sediul secţiei de poliţie în vederea dispunerii măsurilor prevăzute de lege, suspectul s-a opus deplasării. În timpul imobilizării, suspectul agresiunii comise asupra agentului de poliţie a suferit un traumatism cranio-facial, fiind condus la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj, urmând să fiecercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

„În legătură cu acest caz, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj a dispus efectuarea de verificări privind modul în care agenţii de poliţie care au executat intervenţia la acest eveniment au respectat prevederile legale şi procedurile de lucru", a mai precizat Daniel Tică.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite