O bătrână se află la spital în stare gravă după ce a fost violată cu bestialitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 76 de ani, din comuna Glogova, este internată la Secţia Chirurgie, din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, după ce a fost agresată pe timpul nopţii de o persoană necunoscută. Poliţiştii au deja un suspect în acest caz.

Se pare că agresorul a folosit şi obiecte contondente, care i-au provocat bătrânei răni grave pe uter. „Este vorba despre o bătrână, în vârstă de 76 de ani, care a fost violată cu bestialitate. Este internată în spitalul nostru, i s-au acordat îngrijirile medicale necesare. Se află în stare de şoc posttraumatic. Poliţia a fost sesizată imediat şi se întreprind cercetări pentru stabilirea făptaşului", a declarat Eugenia Caliman, directorul medical al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

Oamenii legii sunt pe numele celui care a comis oribila faptă. „Deocamdată există un suspect în acest caz şi, în funcţie de probatoriul administrat, vor fi dispuse împotriva lui măsurile prevăzute de codul de procedură penală", a menţionat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite