Târgu-Jiu: Niculina Stoican face primele declaraţii despre furtul de bijuterii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpreta de muzică populară a negat relaţia de rudenie cu bărbatul reţinut în această dimineaţă pentru instigare la furt calificat.

Niculina Stoican a fost rezervată în declaraţii şi a anunţat că va oferi mai multe detalii în această seară, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruţă.

„Bărbatul nu este rudă cu mine şi a fost pus în libertate“, le-a spus aceasta reporterilor AdS Târgu-Jiu. Surse din rândul anchetatorilor spun că bijuteriile furate erau ale Niculinei Stoican, însă acest lucru nu a fost confirmat de interpretă.

Romulus Negroiu, în vârstă de 35 de ani, din comuna Bâlteni, fost antrenor al echipei de fotbal Energia Rovinari, a fost reţinut aseară pentru 24 de ore pentru instigare la săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Instanţa de judecată a dispus astăzi cercetarea acestuia în stare de libertate, cu interdicţia de a părăsi ţara. Principalul suspect în cazul furtului de peste 100.000 de euro este un bărbat de 30 ani, un cunoscut al profesorului de educaţie fizică. Marţi, acesta a fost arestat preventiv pentru 20 de zile, după ce poliţiştii au dezvăluit că a pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe raza satului Moi, iar de aici a sustras bani şi bijuterii.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la suma de aproximativ 100.000 de euro şi a fost recuperat în proporţie de peste 90 %.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite