Târgu-Jiu: Moartea psihedelicului, suspectă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama tânărului găsit spânzurat la Schela crede că fiul ei a fost ucis. Ipoteza unei crime este susţinută şi de prietenii lui Cristian Dobre. Poliţiştii gorjeni spun că deocamdată toate indiciile conduc către sinucidere, fiind căutate motivele care l-au determinat pe buzoian să recurgă la acest gest.

Prietenii lui „Cartof“ nu cred că buzoianul ar fi avut puterea să-şi pună capăt zilelor, iar mama acestuia este convinsă că fiul său a fost omorât.

image

Didina Dobre nu-şi explică gestul fiului său

Copilul meu a fost drogat şi agăţat în copac, iar eu vreau ca poliţiştii de acolo să-i ancheteze pe toţi cei care au participat la acel festival. Băiatul meu nu avea gânduri să se sinucidă şi cred cu tărie că a fost drogat şi ucis. Urma să vină prietena lui acasă, pe 15 mai, iar eu ştiam că pe 1 şi 2 mai trebuia să fie la mare. Se întorsese recent din Suedia şi nu avea niciun motiv să facă asta“, declară Didina Dobre, mama tânărul găsit spânzurat în pădurea de la Schela.

Poliţiştii aşteaptă rezultatul necropsiei

Oamenii legii spun că nu există nici măcar un detaliu care să conducă spre ipoteza unei crime.

image

Se fac în continuare cercetări în acest caz. Se aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a se stabili cauza decesului, iar dosarul va fi inaintat parchetului. Trebuie să se stabilească motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest, dar deocamdată toate indiciile conduc către sinucidere, fiind  audiaţi mai mulţi martori“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Prietenii lui Cristian Dobre spun că tânărul DJ nu ar fi avut curaj şi nici motive să se sinucidă.

image

Foarte multe persoane au amintiri frumoase cu prietenul nostru «Cartof». Toţi îl ştim cum era şi eu unul nu cred că era posibil să faca aşa ceva. Eu il cunosc pe Cartof de când eram de 10-11 ani şi nu il cred în stare să-şi fi făcut el singur treaba asta“, spun prietenii lui Cristian Dobre, pe site-ul ADS Târgu-Jiu.

Moarte suspectă

Cristian Dobre a fost găsit spânzurat de un fag din pădurea de la Schela. Acesta venise în week-end în judeţul Gorj, pentru a participa la Festivalul de Muzică Electronică „Rebirth Fire“, iar dumincă dimineaţă a fost găsit agăţat, cu zgarda unui câine, de un copac. Poliţiştii vorbeau atunci de o sinucidere clară, însă familia buzoianului a răsturnat situaţia, declarând că tânărul a fost omorât de cineva. Procurorii gorjeni aşteaptă rezultatul testului toxicologic, care poate să ajungă la Târgu-Jiu în câteva luni de la solicitare.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite