Minor inconştient: I-a furat maşina tatălui şi s-a oprit cu ea în gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii cercetează cazul
Poliţiştii cercetează cazul

Adolescentul de 16 ani s-a ales ieri cu dosar penal atât pentru furt, cât şi pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, fără să aibă permis.

Accidentul soldat doar cu pagube materiale a avut loc ieri, pe raza comunei Baia de Fier. La faţa locului au ajuns poliţiştii din Novaci care au constatat că minorul de 16 ani, din Baia de Fier, a condus un autoturism, deşi nu avea permis, ocazie cu care a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard.

„Din verificări s-a stabilit că autoturismul, a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată din data de 30 august 2011, era deţinut fără forme legale de către tatăl minorului. Minorul a luat autoturismul fără consimţământul tatălui său şi, conducându-l pe drumurile publice, a fost implicat în acel accident de circulaţie soldat doar cu pagube materiale. Pe numele minorului au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, de către o persoană care nu posedă permis de conducere", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite