„Măriile Gorjului“ au talent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii de la Şcoala Populară de Artă din Târgu-Jiu s-au calificat la concursul „Românii au talent”. Printre cei care au cucerit juriul cu vocea se află şi Maria, în vârstă de 10 ani, fiica lui Marian Negrescu, directorul  Teatrului Dramatic Elvira Godeanu.

Reprezentanţii Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu au aflat ieri că, în urma prelecţiei de la Craiova, toate cele 70 de persoane talentate din cadrul instituţiei merg mai departe în competiţia „Românii au talent“, ajunsă la cea de-a doua ediţie.

„S -au calificat, merg mai departe, atât «Măriile Gorjului», cât şi grupul de fluieraşi şi naişti «Jiana». Sunt mândru. Până acum, nu a fost nici picior de la vreo şcoală populară de artă din ţară la acest concurs. Ne gândim la ceva special pentru etapa următoare”, a declarat Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă.

Şi fiica directorului de la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu, Marian Negrescu, a impresionat juriul. Maria a primit trei de „Da” , după ce a interpretat excepţional o piesă din repertoriul Christinei Aguillera. „Ne-a surprins, cu atât mai mult cu cât este primul concurs din viaţa ei la care participă. Surpriza este maximă să te trezeşti dintr-o dată că începe să cânte, după nouă ani. Noi am lăsat copilul să aleagă singur. Sala a fost în picioare.”, a declarat Marian Negrescu.

Mai departe în concurs va merge şi Luiza Ciudin, fetiţa de 11 ani, din Pojogeni, elevă a Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu, aflată sub îndrumarea profesoarei Camelia Argint. Micuţa solistă colaborează cu Ansamblul Gilortul şi are deja în palmares premii importante la festivaluri din întreaga ţară. În iunie, aceasta a obţinut marele premiu la festivalul-concurs de interpretare a muzicii populare româneşti „De Ispas la Năsăud“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite