Târgu-Jiu: Lacrimi şi jale multă printre rudele şi prietenii tinerilor ucişi de gazele de la boiler

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Marius şi Diana, într-o călătorie la Obârşia Lotrului
Marius şi Diana, într-o călătorie la Obârşia Lotrului

Marius Ţarfulea şi Diana Elisa Maria, din Novaci, au murit împreună cu puţin timp înainte să se căsătorească, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Tragedia a adus lacrimi şi multă suferinţă în inimile celor care îi cunoşteau.

Marius Ţarfulea, funcţionar al Primăriei Novaci (27), şi logodnica lui, Diana (24), au fost găsiţi morţi, în baie. Cei doi şi-au pierdut viaţa în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon, provenit de la un boiler pe gaze. Azi-dimineaţă, au fost găsiţi de către bunica băiatului, care a rămas fără grai. Rudele şi prietenii sunt în stare de şoc la aflarea veştii că Marius şi Diana au părăsit această lume, mult prea devreme. 

image

Casa bunicilor lui Marius Ţarfulea

image

Cadavrele tinerilor au fost duse la morga spitalului Novaci pentru autopsie

Durerea este şi mai mare pentru familie şi prieteni deoarece se pregăteau de nuntă nicidecum de o înmormântare. Cei doi aveau mai mult de un an împreună şi urmau să-şi unească destinele în luna mai a anului viitor.

image

Marius şi Diana, într-o călătorie în staţiunea Rânca


Un prieten bun

Colegii  de serviciu ai lui Marius sunt şocaţi şi nu le vine să creadă ce s-a întâmplat. Ei spun că au avut lângă ei omul de încredere. „Era un om de încredere şi de nădejde, un prieten bun pe care puteai conta la orice oră. Marius a fost un coleg cu bun simţ ieşit din comun, muncitor, atent şi ordonat“, a spus Cristian Tivlea, consilier la Compartimentul Integrare Europeană din cadrul Primăriei Novaci.

Funcţionarul lucra de doi ani la compartimentul Integrare Europeană din cadrul Primăriei Novaci, fiind absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, specializarea Finanţe Bănci, iar viitoarea soţie era absolventă a Facultăţii de Drept.  Marius intenţiona să deschidă un cabinet de avocatură  pentru prietena sa care, recent, a susţinut un examen de primire în profesia de avocat.
Conducerea Primăriei a anunţat că va sprijini familiile celor doi cu privire la cheltuielile de înmormântare. Poliţia efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la decesul celor doi. Înmormântarea va avea loc duminică, la Novaci.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite