Jandarmi atacaţi cu pietre şi cu sticle Molotov după ce au descoperit produs petrolier într-o căruţă acoperită cu coceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii au reuşit să recupereze cele 30 de bidoane
Oamenii legii au reuşit să recupereze cele 30 de bidoane

Evenimentul a avut loc aseară, pe raza comunei Licurici. După ce au descoperit în căruţă bidoanele cu produs petrolier, jandarmii s-au trezit cu o ploaie de  pietre şi sticle Molotov. Obiectele au fost aruncate din curtea unei locuinţe.

Jandarmii Detaşamentului 4 Bărbăteşti se aflau aseară în misiune în zona parcului petrolier din Licurici. La ora 18.30 au descoperit 30 de bidoane pline cu produs petrolier într-o căruţă acoperită cu coceni. Atelajul era oprit în faţa unei locuinţe, iar în momentul în care oamenii  legii s-au apropiat proprietarii au încercat să-i îndepărteze.

„Pe timpul verificării căruţei, din interiorul curţii locuinţei au fost aruncate, de către persoane necunoscute, pietre şi sticle incendiare tip molotov către echipajul de jandarmi şi căruţă, în scopul îndepărtării acestora şi incendierii produsului petrolier din căruţă în vederea distrugerii probelor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj coordonat de un ofiţer din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale, care au luat măsuri de protecţie şi  izolare a zonei în care se afla dispusă căruţa şi au efectuat verificări în vederea depistării persoanelor în cauză, constatând că acestea fugiseră de la domiciliu. Au fost întocmite de către jandarmi procese-verbale de depistare, inventariere şi predare a cantităţii de 900 litri produs petrolier părţii vătămate, respectiv un parc petrolier situat în localitate”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Se efectuează cercetări în continuare pentru depistarea celor care au aruncat cu aceste obiecte în jandarmi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite