Încătuşat pentru furt, suspect de crima din parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul din cei doi tineri reţinuţi aseară  pentru furt  calificat este acuzat de uciderea bărbatului de 53 de ani, din comuna Logreşti, care a fost găsit fără suflare pe 10 septembrie, la Târgu-Jiu, în parcarea din zona Interex.

Doi bărbaţi, unul de 42 de ani, din Prigoria, iar celălalt de 35 de ani, din comuna Teleşti, au ajuns aseară în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj. Aceştia sunt suspectaţi de poliţişti că, în perioada iunie-septembrie 2011, au săvârşit mai multe infracţiuni de furt calificat, pe raza municipiului  Târgu-Jiu,  iar cel din Prigoria mai este acuzat şi de comiterea unei crime. Oamenii legii l-au depistat ieri, pe raza municipiului Craiova. Ulterior a fost adus la Târgu-Jiu pentru cercetări. „Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a început urmărirea penală faţă de principalul suspect în comiterea crimei privind bărbatul de 53 de ani, găsit în ziua de 10 septembrie pe malul Jiului. S-a dispus începerea urmăririi penale pentru omor calificat, procurorul a dispus efectuarea în cauză a mai multor expertize medico-legale, ADN şi continuă ancheta cu administrarea altor probe. Ancheta va fi de lungă durată pentru că expertizele ADN durează mult, de regulă luni de zile. Acelaşi învinuit a fost astăzi prezentat cu propunere de arestare preventivă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu la Judecătorie pentru comiterea unor alte infracţiuni de furt calificat", a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

image

Atât el, cât şi prietenul său au ajuns aseară după gratii. „Având în vedere probatoriul administrat, pe numele celor doi suspecţi au fost emise ordonanţe de reţinere, aceştia fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite