I-a luat foc maşina după ce s-a urcat beat la volan şi a tamponat un alt autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 67, în localitatea Drăgoieni. Tânărul de 18 ani, care s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a ales cu dosar penal şi a rămas fără permis de conducere.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină la faţa locului pentru a stinge incendiul. Verificările efectuate de poliţişti au scos la iveală că târgujianul ajuns la vârsta majoratului nu a respectat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa, condus de un bărbat de 60 de ani, intrând în coliziune cu acesta. Ulterior a fost depistat şi motivul.

„La ora 04.00, azi-dimineaţă, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că, pe DN 67, Drăgoieni, s-a produs o tamponare, unul dintre autoturismele implicate luând foc. Din primele cercetări ectuate la faţa locului a rezultat faptul că un tânăr de 18 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Târgu-Jiu - Scoarţa nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul din faţa sa, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului a izbucnit un incendiu, fiind necesară interventia reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cei doi conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, tânărul de 18 ani prezentând o alcoolemie de 0,59 grame alcool pur în aerul expirat, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce prezintă o alcoolemie peste limita legală", a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Şoferului beat i-a fost reţinut permisul pe o perioadă de 90 de zile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite