Hoţul care a furat dintr-o firmă a deputatului Dan Ilie Morega a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Minorul care  i-a furat deputatului Dan Ilie Morega două telefoane şi o casetă de valori din punctul de lucru al firmei de morărit şi panificaţie pe care o deţine în Târgu-Jiu a fost arestat astăzi pentru 19 zile. Băiatul de 16 ani, din Botoşani, a fost prins ieri, la scurt timp după ce a comis şi alte furturi.

Bunurile au fost furate la sfârşitul lunii august din punctul de lucru al firmei de morărit şi panificaţie pe care o deţine deputatul UNPR şi care se află lângă cabinetul său. Hoţul a fost prins însă după un alt furt, comis în cursul zilei de marţi.

„În data de 13 septembrie, la ora 13.00, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de D.M., de 59 ani, din localitate, despre faptul că, în noaptea de 12 spre 13 septembrie, persoane necunoscute au pătruns prin escaladarea unei ferestre, deschisă şi neasigurată, în cabinetul medical individual situat în municipiul Târgu-Jiu, de unde au sustras un laptop, cauzându-i un prejudiciu de 1.400 lei. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu care a efectuat cercetarea locului faptei. În cauză poliţiştii au întocmit acte premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, fiind dispuse măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului", declară Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Ieri, băiatul a ajuns în arest. „Ieri, în urma activităţilor operative desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Târgu-Jiu a fost identificat M.R., 16 ani, din municipiul Botoşani, care, în perioada 27 august 2011- 13 septembrie 2011 a sustras din mai multe imobile, situate pe raza municipiului Târgu-Jiu, un număr de cinci laptopuri, şase telefoane mobile, un ceas bărbătesc, precum şi suma de 3.000 lei, cauzând un prejudiciu total de circa 19.000 lei", mai precizează reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Au fost recuperate trei laptopuri, două telefoane mobile şi ceasul bărbătesc, în valoare totală de peste 6.500 lei, bunurile urmând să fie restituite victimelor.

Minorul a fost reţinut pentru 24 ore pentru furt calificat, iar Judecătoria Târgu-Jiu a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 19 zile.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite