Târgu-Jiu: Hoţi condamnaţi la închisoare, prinşi în timp ce se plimbau nestingheriţi pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 21 de ani din Rovinari şi un bărbat de 37 de ani din comuna Fărcăşeşti au fost depistaţi aseară pe stradă, deşi erau condamnaţi la închisoare pentru furt calificat.

Poliţiştii rovinăreni au depistat şi reţinut două persoane care aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închiso area. Acestea au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Gorj şi urmează să fie transferate în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Ieri, poliţiştii formaţiunii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au identificat, pe raza localităţii, două persoane împotriva cărora Judecătoria Târgu-Jiu a emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Poliţiştii l-au reţinut pe Constantin M., un tânăr de 21 de ani, din Rovinari, care poseda mandat de executare a pedepsei de patru ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii furt calificat. Acesta, în noaptea de 8 spre 9 septembrie 2008, s-a deplasat împreună cu alte persoane în cariera Poiana, iar de aici au sustras componente metalice pe care le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi.

Totodată, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe Dumitru G., în vârstă de 37 de ani, din comuna Fărcăşeşti, judeţul Gorj. Acesta a fost condamnat la executarea unei pedepse cu închisoarea de 3 ani şi 9 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Instanţa de judecată a stabilit că bărbatul, în seara zilei de 7 iulie 2009, după ce a consumat băuturi alcoolice, împreună cu o altă persoană, a sustras din trei autoturisme parcate pe strada Zambilelor din municipiul Târgu-Jiu, două radiocasetofoane auto, un radio-CD, o mapă cu înscrisuri şi un portofel ce conţinea acte de identitate, un card bancar şi suma de 70 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite