Târgu-Jiu: Gheorghe Avram, bărbatul indicat ca adevăratul criminal în cazul Ţundrea, rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti au întocmit rechizitoriul prin care au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe Avram, iar instanţa de judecată a dispus prelungirea măsurii arestării preventive.

Bărbatul de 42 de ani va fi judecat pentru furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără permis şi părăsirea locului accidentului, infracţiuni care au fost comise pe raza oraşului Ţicleni, la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an. Avram a fost arestat preventiv în urmă cu o lună şi a fost anunţat recent că măsura a fost prelungită.

„Măsura arestării preventive a fost verificată pe 14 februarie 2011 şi a fost menţinută, urmând să fie verificată periodic, dar nu mai tarziu de 60 de zile. S-a întocmit şi rechizitoriul", au anunţat magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti.

Gheorghe Avram este cercetat şi în cazul Ţundrea, întrucât ultima expertiză ADN indică faptul că bărbatul din Comăneşti este autorul crimei din 1992, din Pojogeni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite