Târgu-Jiu: FOTO/ Unui cardiac i s-a făcut rău când şi-a văzut casa cuprinsă de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un târgujian din cartierul Ursaţi a suferit astăzi un edem pulmonar, după ce a văzut că i-a luat casa foc. Bărbatul are probleme cu inima, iar acum se află la spital.

Incendiul a fost anunţat la 112 în jurul orei 12.00, la faţa locului fiind chemată şi o ambulanţă pentru preluarea pacientului care a intrat în panică atunci când a văzut flăcările.



A fost vorba de un început de incendiu, iar proprietarului i s-a făcut rău. Cauza probabilă este dată de o instalaţie electrică improvizată. Au ars obiecte de mobilier, tocăria, articole de îmbrăcăminte, iar intervenţia a durat aproximativ 10 minute", a spus Gabriel Negoiescu, ofiţer de serviciu în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj. Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu au participat la stingerea incendiului, fiind afectată o singură cameră.

image
image
image

Proprietarul se află acum la spital, sub supravegherea atentă a medicilor. „I-a ars casa şi i s-a făcut rău. A suferit un edem pulmonar. Este cardiac", a precizat un reprezentant al Serviciului de Ambulanţă Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite