Târgu-Jiu: Energia a încheiat sezonul pe locul trei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Energia Pandurii a reuşit cel mai bun sezon din istoria clubului gorjean. Echipa noastră de handbal a încheiat ediţia de campionat 2009-2010 pe locul trei. Gorjenii au învins în ultima etapă a Ligii Naţionale, pe U Cluj, scor 22-19,  şi au reuşit performanţa de a lua medaliile de bronz

Jocul nu a fost însă unul uşor şi fără emoţii pentru elevii lui Vasile Stângă care sau văzut conduşi pe tabelă şi puteau pierde chiar acest meci, cu toate că un oficial al federaţiei se afla în tribună pentru a le înmâna la final medaliile de bronz. După încheierea primei reprize scorul a fost de  7-11, gorjenii revenind în partea a doua a meciului şi întorcând rezultatul. La final Stângă a acuzat starea de oboseală a acestora şi emoţiile clasării pe podium: „S-a terminat benzina, asta a fost. Unii băieţi au acuzat o oboseală cronică dar bine că ne-am revenit în repriza a doua şi am remontat patru goluri. Cred că le-a fost frică, au avut un trac şi emoţii pentru medalia asta că nu i-am înţeles deloc. Am făcut antrenamente uşoare, plăcute, nu i-am omorât, dar pe final de campionat unii sunt mai proaspeţi, alţii mai obosiţi. Una peste alta, bine că am câştigat şi am obţinut medalia de bronz”.

image

Clujenii s-au arătat la final nemulţumiţi de faptul că federaţia a trimis medaliile la Târgu Jiu înainte de a se afla rezultatul partidei, managerul clubului din Cluj, Mihai Tritean, declarând că a fost o desconsiderare a echipei sale: „Este o desconsiderare clară a clubului nostru de către federaţie. Nu am văzut ceva mai urât de când activez în handbal. A fost ca şi cum federaţia a decis cine ia medaliile dintre Târgu Jiu şi Bacău. Dacă noi băteam, ce făceau, mergeau cu medaliile la Bacău mâine, când echipa aia a jucat joi ultimul meci din sezon? Şi Bacău avea aceleaşi şanse la medaliile de bronz. Clubul nostru se simte jignit de demersul federaţiei”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite