Târgu-Jiu: EXCLUSIV/ Rezultatul expertizei în cazul Ţundrea aduce procurorii bucureşteni la Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorul-şef Marius Iacob va veni luni în judeţul Gorj
Procurorul-şef Marius Iacob va veni luni în judeţul Gorj

O echipă coordonată de Marius Iacob, procurorul-şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetul instanţei supreme, va ajunge luni în judeţul Gorj, pentru reluarea cercetărilor în cazul Ţundrea.

Marius Iacob, procurorul-şef care a preluat dosarul Ţundrea, a declarat astăzi că rezultatul final al expertizei efectuate la Institutul de Medicină Legală a confirmat că Ţundrea este nevinovat şi că adevăratul asasin se află în libertate, chiar în judeţul Gorj.

Venim acolo pentru că expertiza primită recent confirmă că nu Ţundrea este autorul. Încercăm acum să invocăm o suspendare a prescripţiei executării pedepsei, pentru că au trecut mai mult de 15 ani de la comiterea faptei. Autorul se află în judeţul Gorj, în libertate. Vor fi reluate audierile şi vrem să finalizăm acest caz“, a declarat Marius Iacob.

Numele criminalului nu a fost divulgat deocamdată. Marcel Ţundrea a ajuns la închisoare după ce, în 1992, o fată de 14 ani, din satul Pojogeni, a fost gasită moartă pe malul unui râu. Adolescenta a murit după ce a fost violată şi ucisă cu pietre.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite