UPDATE VIDEO Un medic audiat de procurori pentru malpraxis s-a ascuns chiar în garajul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Damian Diţescu a ieşit din garaj
Damian Diţescu a ieşit din garaj

Audierile cadrelor medicale implicate într-un scandal de malpraxis au început în această dimineaţă.

UPDATE ora 17.00 Unul dintre medicii audiaţi, Damian Diţescu, s-a ascuns de procurori chiar în clădirea Parchetului, fiind nevoie de intervenţia Jandarmeriei pentru a-l găsi. În urmă cu câteva minute, Diţescu a fost găsit de jandarmi în garajul instituţiei, ascuns sub o prelată.

Cătălin Tănase, medic la Spitalul Târgu-Cărbuneşti, o asistentă, doctoriţa Dana Roibu, dar şi medicul ginecolog Damian Diţescu sunt audiaţi la această oră de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Acuzaţiile care li se aduc sunt deosebit de grave. Cadrele medicale sunt cercetate pentru neglijenţă în serviciu în cazul morţii a doi bebeluşi. Mama primului băieţel decedat a declarat că nu i s-a făcut cezariană la Spitalul din Târgu-Cărbuneşti şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, dar prea târziu, pentru că a survenit decesul bebeluşului.

Medicul Damian Diţescu este implicat de săpătămâna trecută într-un alt scandal, când o mămică de la spitalul din Novaci a adus pe lume un bebeluş mort, întrucât, spune familia, nu s-a intervenit la timp.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite