Târgu-Jiu: Cercetat penal după ce a furat zece litri de motorină de la locul de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent de pază de la Cariera Gârla, din cadrul Complexului Energetic Rovinari, a sesizat faptul că l-a depistat pe bărbatul de 47 de ani în timp ce a furat bidonul cu motorină.

Evenimentul a fost anunţat la 112 aseară, în jurul orei 17.00, iar poliţiştii au stabilit că gorjeanul acuzat de furt este chiar angajatul unei societăţi care face lucrări pentru Complexul Energetic Rovinari.

„La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe S.R., în vârstă de 47 ani, din comuna Drăguţeşti, care avea asupra lui o plasă în care se afla un recipient din material plastic cu volumul de zece litri, umplut cu combustibil tip motorină. Din verificările efectuate s-a stabilit că acesta, în calitate de angajat al unei societăţi care prestează lucrări pentru C.E. Rovinari, a sustras, din rezervorul unui buldozer pe care îl deservea, cantitatea de 10 litri motorină. Produsul petrolier a fost restituit unităţii prejudiciate, suspectul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite