Târgu-Jiu: Cât ne costă masa de Paşte anul acesta. Află aici preţurile la carne de miel, cozonac şi ouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pieţe, preţul unui ou este cuprins între 40 de 50 de bani. La supermarket diferenţele nu sunt prea mari, gorjenii fiind nevoiţi să scoată din buzunar între 11 şi 15 lei pentru un cofrag cu 30 de ouă.

Carnea de miel poate fi cumpărată deocamdată doar din supermarketuri, unde preţul este de 26,99 de lei pentru fiecare kilogram cumpărat. Cei care s-au hotărât să mai aştepte câteva zile vor avea de câştigat, întrucât ciobanii au anunţat că vor vinde carnea de miel chiar şi cu 20 de lei kilogramul. Târgul în care se vor comerciliza şi sacrifica mieii va fi deschis marţi, la Târgu-Jiu. Gorjenii care preferă carnea de curcan, trebuie să ştie că un kilogram costă 19 lei. Ouăle pot fi cumpărate din piaţă, cu 40 şi 50 de bani bucata sau din supermarket, unde un cofrag cu 30 de ouă costă cel mult 15 lei.

Pentru cei care cumpără mai multe ouă, bătrânii sunt dispuşi să negocieze

image

Cozonacii cu nucă şi stafide sunt vânduţi în marile magazine din Târgu-Jiu la un preţ cuprins între 6 şi 9 lei, pentru 420 de grame, însă puteţi opta pentru cei de casă, vânduţi în piaţă, ambalaţi, la cinci lei.
Un kilogram de bureţi costă la supermarket 13 lei,  iar pasca între 15 şi 25 de lei. Vopseaua de ouă are preţuri cuprinse între 1,5 şi 5 lei. Cei care vor să aibă pe masa de Paşte şi o sticlă de vin roşu, trebuie să mai scoată din buzunar aproximativ 10 lei, în funcţie de preferinţe.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite