Băiat aflat în plasament, bătut de prietenul familiei care se angajase să aibă grijă de acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 15 ani a ajuns în această seară la Unitatea de Primiri Urgenţe. Acesta se află în plasament la o familie din comuna Băleşti şi a fost bătut de doi indivizi, unul dintre ei fiind prieten cu persoanele care îl aveau în îngrijire.

Alexandru Mihu a fost internat la secţia ORL a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu. Acesta a fost adus la spital de către mama lui, care a fost îngrijorată de starea de sănătate a fiului ei. Tânărul a fost bătut, aseară, în faţa şcolii din satul Ceauru, localitatea Băleşti, de doi indivizi.

image

Au stins ţigara pe ochiul lui. Nu este posibil aşa ceva. A venit plin de sânge pe faţă. Au dat în el cu pumnii şi cu picioarele. Nu au avut milă de el. Unul dintre ei e prieten cu familia la care stă. A venit singur pe picioare, dar cu cheaguri de sânge. Vreau să-l iau acasă. Copilul mi-a spus că vrea să vină acasă că nu mai suportă. Mai am un copil în plasament la familia respectivă şi îl vreau şi pe el înapoi. Nu trebuia să bată copilul în halul ăsta. Vreau să fac plângere la poliţie şi la parchet. Persoana care l-a bătut are 36 de ani şi îl cheamă Iulian Niţu. Am venit cu el la spital pentru că se simţea rău şi îl durea capul“, a spus mama băiatului, Valeria Mihu, în vârstă de 50 de ani.
Familia care îl are în plasament este tot din satul ceauru şi locuieşte la câteva case distanţă de casa unde locuieşte mama lui.

Alexandru spune că fost bătut şi i s-a stins ţigara pe faţă: „Mă doare capul şi nu mă simt bine“.

Liliana Puiu Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe, a spus că băiatul prezintă mai multe lovituri: „Pacientul prezintă traumatism cranio-cerebral şi toraco-lombar. E conştient şi compensat toraco-dinamic. Are leziuni la faţă şi cap. Piramida nazală va fi deformată“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite