Au sunat la Poliţie după ce au încălcat regulile de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Un şofer de 37 de ani, din municipiul Motru, a apelat în această dimineaţă numărul 112 pentru a-i anunţa pe oamenii legii că a fost implicat într-o tamponare. Poliţiştii au stabilit că atât el, cât şi celălalt conducător auto nu au respectat regulile de circulaţie, motiv pentru care i-au amendat.

Evenimentul soldat doar cu pagube materiale a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 08.00, pe Drumul Naţional 67, din direcţia Motru spre Târgu-Jiu.

„S-a constatat că apelantul Ş.F. conducea autoturismul proprietate personală pe DN 67, din direcţia Motru în direcţia Târgu-Jiu. Ajuns la intersecţia cu DJ 675 C, într-o zonă cu marcaj longitudinal simplu continuu, s-a angajat neregulamentar în depăşirea autoturismului condus de către B.I., de 55 ani, din comuna Teleşti, care a efectuat viraj la stânga fără a se asigura corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare.În aceste împrejurări, cele două autoturisme s-au tamponat, iar din coliziune nu rezultat victime.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. S-a mai constatat că Ş.F. nu deţinea pentru autoturismul condus, poliţă de asigurare obligatorie (RCA), iar inspecţia tehnică (ITP) nu mai era valabilă. Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe Ş.F., cu amendă în cuantum de aproximativ 2.000 lei, i-au reţinut plăcuţele de înmatriculare, certificatul de înmatriculare, dar şi permisul de conducere în vederea suspendării pe o perioadă de 60 de zile", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Şoferul de 55 de ani, din Teleşti,care nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers, a primit o amendă de 536 de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite