Arestaţi după ce au furat bonuri de masă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din oraşul Turceni au fost arestaţi aseară sub acuzaţia de furt calificat, după ce au intrat în casa unui vecin pe fereastră şi i-au luat două telefoane şi tichetele de masă.

Judecătoria Târgu-Jiu a dispus arestarea preventivă a celor doi gorjeni, unul de 17 ani şi celălalt de 20 de ani, pentru furtul comis în noaptea de marţi spre miercuri. Poliţiştii au reuşit să-i prindă a doua zi, după ce victima le-a cerut ajutorul.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că suspecţii, prin forţarea ferestrei, au pătruns în interiorul imobilului, iar de aici au sustras două telefoane mobile şi bonuri valorice în valoare de 300 lei, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 1.000 lei.Poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt B.N.G., de 20 ani şi un minor de 17 ani, ambii  din oraşul Turceni, satul Murgeşti", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Pe parcursul anchetei, oamenii legii au mai stabilit că pe 1 decembrie, anul trecut, tinerii au intrat în aceeaşi locuinţă, tot pe fereastră, iar apoi au furat suma de 3.000 lei, faptă care nu a fost sesizată de victimă. Prejudiciul nu a fost recuperat deocamdată.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite