Angajări prin e-mail

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferta este valabilă până pe 31 ianuarie 2012
Oferta este valabilă până pe 31 ianuarie 2012

Nemţii caută doi asistenţi medicali generalişti. Tot ceea ce trebuie să facă gorjenii interesaţi este să trimită CV-ul şi diploma de calificare prin e-mail. Cunoaşterea limbii germane  nu mai este obligatorie, dar constituie un avantaj.

Vestea bună este că masa şi cazarea sunt asigurate de angajator, iar salariul este de cel puţin patru ori mai mare ca la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Cele două locuri de muncă sunt oferite de un angajator din localitatea Tittmoning, din Bavaria.

Programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. Se cere calificare în domeniu, iar salariul este cuprins între 1500 şi 2000 de euro brut pe lună. Gorjenii interesaţi să ocupe aceste posturi pot să trimită CV-ul şi diploma de calificare ca asistent medical generalist in limba germana, română sau engleză la adresa de e-mail job@domus-mea.de. Oferta este valabilă până la sfârşitul lunii ianuarie a anului viitor.

Cei care doresc să fie siguri că au intrat în evidenţele nemţilor sunt aşteptaţi la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forei de Muncă Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite