Amendat pentru că s-a dus la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Efectivele de jandarmi supraveghează zonele din apropierea şcolilor
Efectivele de jandarmi supraveghează zonele din apropierea şcolilor

Un tânăr de 17 ani, din Târgu-Jiu, a primit ieri o amendă de 250 de lei, după ce a intrat în incinta Grupului Şcolar Energetic Nr. 1, din municipiu. Jandarmii au fost cei care l-au depistat şi sancţionat imediat.

Evenimentul a avut loc ieri, în timpul cursurilor. Deşi nu era elev al instituţiei de învăţământ, acesta a intrat în şcoală, probabil pentru a provoca un scandal. „G.I., în vârstă de 17 ani, din Târgu-Jiu, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 250 lei, pentru că a pătruns fără drept în incinta unei instituţii de învăţământ din municipiu, încălcând normele legale de acces", a anunţat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

Amenda pentru cei care intră în şcoală în aceste condiţii este de 500 de lei, însă, pentru că este minor, târgujianul va plăti doar 250. În cursul zilei de ieri, un alt bărbat,  în vârstă de 40 de ani, din Târgu-Jiu, a fost amendat de jandarmii gorjeni cu 200 de lei, pentru că început să facă scandal şi să-i deranjeze pe vecinii din blocul în care locuia,  fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite