Alcoolul l-a băgat într-un stâlp de beton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc aseară, pe Drumul Judeţean 673, în apropierea târgului săptămânal din comuna Bolboşi. După ce unul dintre localnici a anunţat Poliţia, oamenii legii au stabilit că şoferul maşinii care a intrat în stâlp se afla în stare de ebrietate.

Bărbatul de 53 de ani este din comuna Bolboşi. Poliţiştii au întocmit pe numele său dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. Şoferul a prezentat o concentraţie de 0,65 miligrame per litru alcool în aerul expirat, iar acest lucru a fost constatat după ce s-a oprit cu maşina într-un stâlp.

„Ieri, la ora 17.05, poliţişti ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de către un cetăţean din comuna Bolboşi, cu privire la faptul că, în apropierea târgului săptămânal, s-a produs un eveniment rutier. Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii au constatat că în afara DJ 673 se afla un autoturism ce prezenta mai multe avarii, despre care martorii au relatat că provin în urma impactului autoturismului cu un stâlp de beton ce susţinea reţeaua electrică.Poliţiştii l-au identificat pe conducătorul autoturismului, Ş.P., de 53 ani, din comuna Bolboşi, care, fiind testat cu aparatul etilotest, a prezentat o concentraţie de 0,65 miligrame per litru alcool în aer expirat", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Conducătorul auto riscă să stea cinci ani după gratii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite