Târgu-Jiu: Adolescentul care a violat un băieţel de cinci ani, arestat pentru 19 zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Copaci, tatăl violatorului, nu înţelege de ce fiul său a comis această faptă oribilă, fiind nevoit să-şi reprezinte fiul în faţa procurorilor.

Violatorul de 17 ani a recunoscut cu seninătate fapta pe care a comis-o, în timp ce băieţelul de cinci ani, care a fost obligat să facă sex la marginea unei păduri, a fost investigat medico-legal. Aseară, rezultatele legiştilor au confirmat infracţiunea de viol, comisă în urmă cu două zile. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au reţinut pe minorul din Fărcăşeşti, iar aseară a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 19 zile. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că suspectul a acostat victima în timp aceasta se afla în faţa casei şi a condus-o până la marginea pădurii, unde, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale. Aseară, acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 19 zile“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Minorul acuzat de viol a povestit, cu zâmbetul pe buze, cum s-a întâmplat totul. „M-a deranjat, eu vroiam să mă odihnesc şi el nu mă lăsa în pace. Aşa că l-am trântit jos şi l-am violat. Eram şi băut. Acum îmi pare rău. O să fac puşcărie”, a declarat minorul din Fărcăşeşti.

Părinţii violatorului sunt uimiţi de fapta fiului lor

Surprins de fapta puştiului violator a fost chiar şi tatăl acestuia.

image

A venit mama băieţelului acasă şi mi-a spus ce a făcut copilul meu. Normal că nu mă aşteptam, pentru că era un băiat liniştit. Apoi a venit şi poliţia“, a declarat Vasile Copaci, tatăl minorului aflat în arest.

Elevul de clasa a VII-a a violat un băieţel de grădiniţă

Surse din rândul anchetatorilor susţin că minorul arestat pentru comiterea infracţiunii de viol a rămas repetent şi, deşi are 17 ani, este elev în clasa a VII-a, la şcoala generală din localitate. În următoarele 19 zile, acesta va rămâne după gratiile Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Gorj.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite