Târgu-Jiu: Accident produs din cauza unui căruţaş beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căruţa nu era semnalizată corespunzător
Căruţa nu era semnalizată corespunzător

Evenimentul a avut loc aseară, pe Drumul Naţional 67, pe raza localităţii Pişteştii din Deal. Căruţaşul conducea un vehicul nesemnalizat corespunzător şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul rutier soldat cu rănirea uşoară a căruţaşului care se afla în stare de ebrietate a avut loc aseară, în jurul orei 22.00.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că P.G., în vârstă de 58 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 - Scoarţa, din direcţia Târgu-Jiu spre Bengeşti, a lovit în partea dreaptă un vehicul cu tracţiune animală condus de către V.G., un bărbat de 66 ani, din comun Scoarţa. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe în vederea acordării de îngrijiri medicale. Testat cu aparatul etilotest, V.G. a prezentat o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier au stabilit că atelajul condus de către V.G., nesemnalizat corespunzător, a fost tamponat în momentul în care acesta s-a angajat într-un viraj la stânga fără a se asigura", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite