Târgu-Jiu: A pierdut 10.000 de lei pentru că a vândut ilegal cherestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul unei firme din comuna Pologragi a vândut cherestea fără să fie menţionat documentul de provenienţă pe avizul de însoţire a materialului lemnos, motiv  pentru care banii obţinuţi au fost confiscaţi, la care s-a adăugat şi o amendă de 2.000 de lei, pentru nerespectarea legislaţiei silvice.

Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor Gorj şi cei de la Ordine Publică au verificat ieri dacă societatea comercială din comuna Polovragi, administrată de un bărbat din localitate, respectă condiţiile de depozitare şi  comercializare a materialul lemnos.

„Cu ocazia controlului, poliţiştii au constatat că, în perioada 12 - 25 mai 2011, societatea a comercializat cantitatea de 23,987 de metri cubi de cherestea, fără ca pe avizul de însoţire a materialului lemnos să fie menţionat documentul de provenienţă. S-a dispus confiscarea sumei de 8.120,79 lei, reprezentând contravaloarea materialului lemnos comercializat ilicit şi aplicarea unei sancţiuni în cuantum de 2.000 lei, pentru nerespectarea legislaţiei silvice", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite