A mai dispărut o copilă de 12 ani: „Are tatuată litera E pe partea dreaptă a abdomenului, iar pe glezna piciorului drept o floare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce ieri a fost anunţată dispariţia  unei adolescente de 15 ani, din comuna Berleşti, oamenii legii au fost sesizaţi astăzi de bunica unei alte minore, în vârstă de 12 ani.

Ersilia-Minodora Anghel, din Rovinari, a plecat de acasă ieri-dimineaţă şi nu s-a mai întors. „Astăzi, la ora 11.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de către P.A., din localitate, despre faptul că nepoata sa, Anghel Ersilia-Minodora, în vârstă de 12 ani, pe care o are sub curatelă, a plecat de la locuinţă şi nu a mai revenit. Semnalmente: 1,50 metri înălţime, 45 de kilograme, atletică, păr şaten lung până la jumătatea spatelui, ochi căprui, faţă ovală, are tatuată litera E  pe partea dreaptă a abdomenului, iar  pe glezna piciorului drept o floare. Minora era îmbrăcată în blugi mulaţi de culoare albastru închis, tricou alb cu mânecă scurtă, vestă neagră, adidaşi negri şi purta o geantă maro", anunţă Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Persoanele care pot da informaţii pentru depistarea minorei sunt rugate să sune la numerele de telefon 0253/207.605, să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune gratuit la 112 ori 116.000.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite