Târgu-Jiu: Ziua Naţională a României s-a transformat în doliu pentru o familie din Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pescarul a murit în braţele fratelui său
Pescarul a murit în braţele fratelui său

Un pescar a murit ieri, după ce a căzut în lacul Sărdăneşti. Bărbatul de 38 de ani se afla într-o barcă improvizată în momentul în care şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în apa rece.

Marian Dună, în vârstă de 38 de ani, din satul Sărdăneşti, al comunei Plopşoru, şi-a găsit ieri sfârşitul într-un lac din localitate. Acesta plecase la pescuit, la primele ore ale dimineţii, însă, la un moment dat, şi-a pierdut echilibrul şi s-a răsturnat din barca improvizată în care se afla. Ion Dună, fratele acestuia, s-a aruncat în lac pentru a-i da o mână de ajutor, dar a fost prea târziu. „Mi-a murit practic în braţe, sub privirile mele. Sunt şocat şi mă îngrozeşte ideea că s-a chinuit atât pentru o bucată de pâine şi a murit tocmai din această cauză”, a precizat fratele bărbatului decedat.

Acesta a ajuns ulterior la spitalul din Turceni, întrucât apa rece i-a afectat organismul. La faţa locului au ajuns şi pompierii. „Am intervenit cu o barcă de salvare pentru a căuta două persoane, căzute în lacul Sărdăneşti. Până să ajungem noi, unul dintre bărbaţi a decedat”, a declarat Virgil Cărăşel, reprezentant ISU Gorj.

Serviciul de Medicină Legală Gorj va stabili cauza decesului. Pentru că familia bărbatului nu are bani pentru înmormântare, reprezentanţii Primăriei Plopşoru au hotărât să-i ofere un ajutor de 1.000 de lei. „Facem în aşa fel încât să se rezolve totul“, a spus edilul-şef Petre Grigorie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite